Over Multifurn

Vanuit ons kantoor in Rotterdam werkt ons team van product designers samen met onze verkooppartners aan nieuwe collecties, altijd met als doel: merkwaarde, winst en omzetgroei. Het resultaat is dat de designs van Multifurn snel terug te vinden zijn bij ruim 700 verkooppunten in Europa: kwaliteitsmeubelen tegen een betaalbare prijs.

Multifurn heeft inmiddels een groot marktaandeel binnen de Home & Living branche. We doen altijd een stapje extra. De focus voor de afgelopen periode heeft gelegen op de digitale transformatie zoals o.a. digitale integratie, moderne content creatie en het intensief gebruik maken van product marketing data. Deze transformatie heeft geresulteerd in een sterke dropshipment collectie, en een volledig vernieuwde B2B Portal. Multifurn levert inmiddels meer dan 200+ artikelen binnen 3 werkdagen uit voorraad aan consumenten door heel Europa.

Kom in contact met ons team en ontwerp jouw eigen collectie van meubels en accessoires, of bekijk onze voorraadcollectie van jouw eigen B2B Account en profiteer van onze snelle levertijden en scherp geprijsde collecties.

“Multifurn levert de laatste trends uit voorraad via meer dan 100 online verkooppunten.”

FD Gazelle

Zoals ieder bedrijf heeft Multifurn ups & downs gekend, maar vooral na 2016 groeit het bedrijf zo hard, dat het met ruim 400% groei over een periode van 3 jaar een FD Gazelle binnenhaalt. Het kenmerkt Multifurn: nooit opgeven en inspelen op de behoefte en dat met opgestroopte mouwen. Dit geeft veel vertrouwen bij de partners.