Met opgestroopte mouwen

Zoals ieder bedrijf heeft Multifurn ups & downs gekend, maar vooral na 2016 groeit het bedrijf zo hard, dat het zelfs met ruim 400% groei over een periode van 3 jaar een FD Gazelle binnenhaalt. Het kenmerkt Pieter en zijn team, nooit opgeven en inspelen op de behoefte en dat met opgestroopte mouwen. Dit geeft enorm veel vertrouwen bij de partners.
Altijd een stapje extra

Multifurn heeft inmiddels een groot marktaandeel binnen de Home & Living branche. We doen altijd een stapje extra. De focus voor de komende periode ligt op de digitale transformatie zoals o.a. digitale integratie, moderne content creatie en het intensief gebruik maken van product marketingdata. Deze transformatie zal zeker gaan bijdragen aan de verdere groei van Multifurn, bij zowel bestaande als nieuwe relaties.

Eerst luisteren, dan doen

In de afgelopen jaren heeft Multifurn zich gespecialiseerd als B2B partner voor grootwinkelbedrijven, DIY, Europese inkooporganisaties en interieurwinkels. Eerst goed luisteren naar onze klanten en intensief sparren, daarna designen wij eetkamerstoelen, relaxstoelen, fauteuils, banken, kasten, dressoirs, eettafels, bijzettafels, salontafels, bedden en ander groot meubilair. Het gezamenlijk succes wordt gewaarborgd door het continue verkennen van trends in de markt.

Samenwerken aan:
merkwaarde, winst en omzetgroei. 

Het team van product designers werkt samen met de verkooppartners aan nieuwe collecties altijd met als doel: merkwaarde, winst en omzetgroei. Het resultaat is dat de designs van Multifurn snel terug te vinden zijn in ruim 300 showrooms in Europa: kwaliteitsmeubilair tegen een betaalbare prijs.

“Wij geloven dat iedereen een mooi huis verdient, daarom ontwerpen en ontwikkelen wij al ruim 25 jaar elegante meubelen voor de Home & Living sector.”

Pieter van Reeuwijk, oprichter

Het team van Multifurn

Pieter van Reeuwijk
Toon Ciolina
Lex van der Hoek
Linda
Stefan Beek
Ayla van Olphen

Een nieuw assortiment samen stellen?
Maak vrijblijvend een afspraak.

Plan hier jouw afspraak in onze showroom

Maak een afspraak