We zijn een team van experts met meer dan 25+ jaar ervaring binnen de interieur branche.

Het team van product designers werkt samen met de verkooppartners aan nieuwe collecties altijd met als doel: merkwaarde, winst en omzetgroei. Het resultaat is dat de designs van Multifurn snel terug te vinden zijn in ruim 300 showrooms in Europa: kwaliteitsmeubilair tegen een betaalbare prijs.

Multifurn heeft inmiddels een groot marktaandeel binnen de Home & Living branche. We doen altijd een stapje extra. De focus voor de komende periode ligt op de digitale transformatie zoals o.a. digitale integratie, moderne content creatie en het intensief gebruik maken van product marketingdata. Deze transformatie zal zeker gaan bijdragen aan de verdere groei van Multifurn, bij zowel bestaande als nieuwe relaties.

Kom in contact met ons team en ontwerp jouw eigen collectie van meubels en accessoires. Ons team helpt niet alleen met jouw collectie, maar denkt ook mee met de schaalbaarheid van de samenwerking. Koop direct jouw exclusieve collectie bij ons en bekijk jouw items in onze showroom in Rotterdam.

“Wij geloven dat iedereen een mooi huis verdient, daarom ontwerpen en ontwikkelen wij al ruim 25 jaar elegante meubelen voor de Home & Living sector.”

Pieter van Reeuwijk, oprichter


Met opgestroopte mouwen

Zoals ieder bedrijf heeft Multifurn ups & downs gekend, maar vooral na 2016 groeit het bedrijf zo hard, dat het zelfs met ruim 400% groei over een periode van 3 jaar een FD Gazelle binnenhaalt. Het kenmerkt Pieter en zijn team, nooit opgeven en inspelen op de behoefte en dat met opgestroopte mouwen. Dit geeft enorm veel vertrouwen bij de partners.


Interieur, horeca en online

Onze expertise richt zich op het ontwikkelen van de collectie voor interieurzaken, horeca en online partners.

Collectie

Wij bieden uitgebreide keuze uit stoelen, fauteuils, banken, tafels, kasten, dressoirs, bedden en decoratie. Bouw samen met ons aan jouw hele collectie.

Logistiek

Wij ontzorgen onze partners op het gebied van logistiek en importeren vanuit onze fabrieken naar Nederland. Maak de keuze uit levering naar jouw magazijn of dropshipment.


Het team van Multifurn

Pieter van Reeuwijk
Toon Ciolina
Lex van der Hoek
Linda
Stefan Beek
Ayla van Olphen

Een nieuw assortiment samen stellen?
Maak vrijblijvend een afspraak.

Plan hier jouw afspraak in onze showroom

Maak een afspraak