thumbnail

Multifurn B.V. uit Rotterdam breidt het Management Team uit en neemt Tones Furniture (deels) over om de ambities te versnellen. Het team bestaat uit Lex van der Hoek, Stefan Beek, Toon Ciolina en Ayla van Olphen. Allen met uitgebreide ervaring binnen de Home & Living branche. Dit team is samen met eigenaar Pieter van Reeuwijk verantwoordelijk voor het vernieuwen van de collectie, strategie en internationalisering. Het doel is om voor partners in de retail en online binnen de Home & Living branche een strategische partners te zijn binnen Europa. Multifurn is jouw strategische partner voor design, ontwikkeling en distributie.

Van der Hoek was al actief en betrokken bij Multifurn op financieel gebied en is nu volledig betrokken en verantwoordelijk voor de financiƫle kant van de organisatie. Beek wordt gezien als een creatief en ondernemend persoon met tientallen jaren ervaring in de home & living branche en een internationaal netwerk. Zijn taak: het vernieuwen van de huidige collectie en de voorbereiding voor internationalisatie. Ciolina brengt kennis en ervaring met zich mee op het gebied van online verkoop aan de eindconsument. Van Olphen heeft 9 jaar ervaring in de online Home & Living branche op strategisch gebied.

In februari 2023 zal er een huisshow plaatsvinden in Rotterdam om zakelijke partners de nieuwe collectie te presenteren. Meld je hier alvast aan voor de huisshow in Rotterdam.